Arta găzduirii (Art of Hosting) – Diana Ghindă

Arta găzduirii (Art of Hosting) – Diana Ghindă

Arta găzduirii (Art of Hosting) – Diana Ghindă

Diana Ghindă este practician în lucrul cu grupuri de peste 17 ani, cu formări de bază și avansate în training, facilitare, coaching, Art of Hosting, Theory U și facilitare grafică. Diana este co-fondator Institutul Român de Training (2002-2018), inițiator și gazdă în comunitatea Training Café (2009-2018) și contributor la crearea de procese de învățare pentru grupuri de adulți din medii foarte diferite: ONG, studenți, funcționari publici, business, profesori, freelanceri. Diana crede că orice se poate învăța, că învățarea este o călătorie pentru toată viața și că învățăm mai bine împreună. De aceea cel mai des în practica sa utilizează Art of Hosting, o metodologie care susține învățarea împreună.

Art of Hosting (Art of Hosting and Harvesting Conversations that Matter) este un proces de lucru cu grupuri care pornește de la persoană spre sistem și utilizează practica personală, conversația/dialogul, facilitarea și co-creerea pentru a adresa provocări complexe. Art of Hosting este o modalitate foarte eficientă de valorificare a înțelepciunii colective și a capacității de auto-organizare a grupurilor de orice dimensiune.

Metodele Art of Hosting cele mai cunoscute sunt: Open Space Technology, World Café, Circle Practice, Appreciative Inquiry, ProAction Café și Graphic Facilitation.

Mai multe informații despre Art of Hosting găsești AICI

Un scurt material video despre Art of Hosting: